Postani pionir virtualnega mladinskega dela

Mreža MaMa išče pet mladinskih delavcev, ki bi se pridružili v pregledu pripravljenih rezultatov in v sodelovanju z mednarodnim bazenom mladinskih delavcev vzpostavili pilotne aktivnosti mladinskega dela v virtualnem okolju. 

Mreža MaMa je eden od partnerjev projekta SMART Youth centers, znotraj katerega so bili vzpostavljeni temelji digitalnega mladinskega dela. Za naslednji korak v projektu, pilotno testiranje vzpostavljenih projektnih rezultatov, potrebujejo pet mladinskih delavcev, ki bi se pridružili v pregledu pripravljenih rezultatov.

Obveznosti sodelovanja:

  • Udeležba na 2 webinarjih (vsak v trajanju 3 ure), v okviru katerih se boste seznanili s pripravljenima projektnima rezultatoma PR1 in PR2. Okvirni datum izvedbe je med 14. in 25. novembrom 2022, točni termini bodo določeni z Doodlom. Srečanja bodo izvedena preko Zoom.
  • Samostojni pregled platforme Cerebrum in vzpostavljenega MOOC na tematiko temeljev digitalnega mladinskega dela. Samostojno delo bo opravljeno med 13. in 25. novembrom 2022. 
  • Udeležba na 2 webinarjih (vsak v trajanju 3 ure), v okviru katerih se bo nabrani bazen mladinskih delavcev razdelil v 6 mednarodnih skupin, ki bodo razvijali svoje lastne digitalne mladinske dejavnosti in ki bodo implementirane v virtualnem mladinskem centru. Webinarja bosta izvedena med 28. novembrom in 19. decembrom 2022, točni termini bodo določeni z Doodlom.
  • Pilotna izvedba oblikovane digitalne mladinske aktivnosti, za preostale člane mednarodnega bazena mladinskih delavcev, izvedena v virtualnem mladinskem centru, med 9. januarjem 2023 in 9. februarjem 2023. 

Na Mreži MaMa bodo poskrbeli za VR očala, za dostop do virtualnega mladinskega centra.

Več informacij je na voljo tukaj.

Vir: Mladinska mreža MaMa