Poziv organizacijam za sodelovanje v projektu Pogon

V Zavodu Bob v zadnjem letu delajo z zagnanimi skupinami bodočih mladih strategov in inovatorjev, ki delajo prve korake na trgu dela. Ker vedo, da imajo številne nevladne in druge delovne organizacije v Sloveniji precejšnjo težavo s tem, da dosežejo mlade, so se odločili, da bi bilo smiselno, da njihovo pomoč in znanje “posodijo” tudi ostalim kolegom v sektorju in izven njega. 

Če se srečujete z izzivi na področju družbenih inovacij, razvoja trajnostnih izdelkov in storitev, strategij digitalizacije in promocije, oblikovanja modelov solidarnostne ekonomije, načrtovanja kampanj in s tem, kako pravičnost, solidarnost in trajnost vplesti v vsakodnevno delovanje vaše organizacije, se lahko potegujete za pomoč mladih strategov v skupini mladih iz Pogona.

Prijavite se lahko do torka, 1. junija 2021, v preprosti prijavi, ki jo najdete tukaj.

Opišite izziv, s katerim se soočate, oni pa bodo med prijavami izbrali organizacije, ki bodo dobile brezplačno pomoč pri reševanju izzivov.

V okviru Pogona bodo junija izbranim organizacijam pomagale zagnane skupine mladih z interesom, da spremenijo svet na bolje.

Mladi najbolje razumejo mlade. Prijava je izvrstna priložnost, da tudi vi dobite pomoč in vpogled v razmišljanje nove generacije slovenskih strategov in inovatorjev.

Več informacij lahko najdete tukaj.

Vir: Zavod Bob