PR akademija: Kako z družbenimi omrežji pospremiti dobre zgodbe?

CNVOS vabi na četrti dogodek PR akademije, kjer boste stopili korak nazaj in premislili, ali ste za komuniciranje s svojim ciljnim občinstvom sploh izbrali pravo družbeno omrežje. Pogovorili se boste o tem, kaj sodi na družbena omrežja in kaj je bolje pustiti v poročilih, v katerih financerjem poročate o svojem delu. Morda pa boste našli tudi odgovor na večno vprašanje: Je na družbenih omrežjih smiselno odpirati strani za projekte z omejenim rokom trajanja?

S Tamaro Langus, strokovnjakinjo za družbena omrežja in svetovalko za digitalno komunikacijo, se boste pogovarjali v sredo, 16. marca, med 14.00 in 15.00.

Tamara Langus je končala študij komunikologije, smer tržno komuniciranje na ljubljanski univerzi, in delala kot novinarka na kulturnih področjih. Delovala je v različnih marketinških in digitalnih marketinških agencijah kot tekstopiska in spletna urednica. Zadnjih trinajst let se njeno delo osredotoča predvsem na spletno komuniciranje. Sodeluje z agencijo Renderspace, za podjetja in organizacije pa pripravlja izobraževanja o poslovnem komuniciranju prek družbenih omrežij in o marketingu z vplivneži.

Prijavite se lahko tukaj.

Več informacij je dostopnih tukaj.

Vir: CNVOS