Pridružite se PINA terenski skupnosti

Izšel je razpis za vključitev v PiNA trenersko skupnost, s katero želijo združiti ekipo motiviranih posameznikov za pripravo, vodenje in izvajanje aktivnosti, ki jih organizira PiNA.

Na PiNI že dobro desetletje nabirajo izkušnje, nadgrajujejo znanje in razvijajo metode za uporabo neformalnega pristopa pri učenju. Ker želijo pridobljena znanja in izkušnje deliti naprej, so se odločili, da vzpostavijo trenersko skupnost, ki bo učeča se skupnost edukatorjev in mladinskih delavcev ter hkrati bazen, iz katerega bo PiNA najemala sodelavce za izpeljavo plačanih trenerskih del.

Članstvo v trenerski skupnosti bo trenerjem poleg nadgradnje in izmenjave znanj, prineslo tudi številne druge ugodnosti, kot na primer dostop do več kot 50 strokovnih gradiv s področja trenerskega dela, 10 individualnih svetovalnih in mentorskih ur ter enkrat letno brezplačen najem prostorov.

K prijavi vabijo izkušene kandidate in kandidate začetnike, z nekaj izkušnjami in z motivacijo za razvijanje svojih veščin na področju trenerstva.

Prijave zbirajo na spletnem obrazcu, do srede, 19. septembra 2018. 

Več si lahko preberete tukaj.