Strokovni seminar: Kako oblikovati poslovni model za prihodnost z Ellen O’hara

Zavod Motovila v sodelovanju s Centrom za kreativnost organizira 27. maja 2019 v Ljubljani brezplačni strokovni seminar “Kako oblikovati poslovni pristop za prihodnost?”, ki ga bo vodila Ellen O’Hara, priznana mednarodna strokovnjakinja za razvoj in trajnostno rast ustvarjalnih organizacij.

Enodnevni seminar (v angleškem jeziku) vključuje predavanje, na katerem bo Ellen predstavila koncepte in orodja za oblikovanje poslovnega pristopa, in sicer s praktičnimi primeri in z vidika aktualnih trendov, pri čemer bodo ključnega pomena kulturni in družbeni učinki poslovanja.

V vodeni skupinski razpravi pa bodo udeleženci popoldanske delavnice lahko izpostavili in raziskali izzive, s katerimi se soočajo. Skupaj s predavateljico bodo razvijali rešitve ter razpravljali o izzivih in učinkih različnih pristopov za razvoj poslovnega modela.

Usposabljanje je namenjeno izkušenim in mladim vodilnim kadrom, organizatorjem, producentom in ustvarjalcem, ki delujejo v kulturnem, ustvarjalnih in avdiovizualnih sektorjih.

Prednost imajo vodje, ki iščejo navdih in ideje o tem, kako razviti poslovni model za prihodnost ter najti nove perspektive za reševanje kompleksnih problemov.

Zato je usposabljanje idealna priložnost za vse, ki želijo pod mentorstvom izkušene mednarodne svetovalke pridobiti orodja in praktične nasvete, s katerimi bodo prevetrili trenutno poslovanje svoje organizacije ter ga prilagodili in dosegli trajn(ostn)e učinke v prihodnosti.

Udeležba na seminarju je brezplačna, vendar so nujne predhodne prijave.

Izpolnjen prijavni obrazec, ki ga najdete tukaj, in morebitna dodatna vprašanja pošljite na info@ced-slovenia.eu najkasneje do ponedeljka, 20. maja do 12.00.

Dodatne informacije, program seminarja in prijavnica so na voljo tukaj.