Ustvarjalne sinergije+ med programi EZD, Erasmus+ in Ustvarjalna Evropa

CMEPIUS in Motovila v sodelovanju s partnerji iz Avstrije in Hrvaške pripravljata skupni dogodek z naslovom »Ustvarjalne sinergije+ – Mreženje dobrih praks in ustvarjalnih idej s programi Evropa za državljane, Ustvarjalna Evropa in Erasmus+«.

Dogodek bo potekal v torek, 17. aprila 2018, od 9.30 do 14.30 v Muzeju novejše zgodovine Slovenije (Celovška cesta 23, Ljubljana).

Namen dogodka je spodbuditi sodelovanje raznovrstnih organizacij (izobraževalnih, nevladnih, lokalnih, občin itd.) v okviru različnih evropskih programov financiranja. Na dogodku bodo udeleženci, po predstavitvi dobrih praks projektov, ki naslavljajo področja kulture, izobraževanja in evropskega državljanstva, skozi interaktivno delavnico in sodelovanje nadgradili projektne ideje znotraj omizij ter jih oblikovali tako, da bodo naslavljali cilje enega ali več programov: Evropa za državljane, Ustvarjalna Evropa in Erasmus+ (skupaj z njegovo akcijo eTwinning). Priložnost za dodatno podporo medregionalnemu sodelovanju med sosedami – Slovenijo, Avstrijo in Hrvaško, tudi za pripravo in izvedbo evropskih projektov, pa bo predstavila Zveza Alpe-Jadran.

Rok prijave je 12. 4. 2018, do 17.00.

Več informacij in prijavnico najdete tukaj.