Nefiks zaposlitvene rešitve: Chief Happiness Officer

Razmišljaš dolgoročno? Usposobi se za poklic prihodnosti – Chief Happiness Officer – ter zaženi svojo kariero. V projektu Nefiks zaposlitvene rešitve se naučiš še samozavestnega nastopa na trgu dela in uporabnih IT veščin ter pridobiš praktične izkušnje z izvedbo projekta za delodajalce.

Usposabljanje poteka vsak delavnik od 5. aprila do 26. aprila med 9.00 in 15.00 na Zavodu Nefiks v Ljubljani (Ob dolenjski železnici 12).

Čaka te:

  • Chief Happiness Officer trening: Francijem Čečem se boste usposobili za vodjo zadovoljstva zaposlenih: to je oseba, ki skrbi za motiviranost zaposlenih – predvsem v podjetjih, ki imajo dragocen kader in kjer ustvarjalni zagon diktira uspešnost delovnega procesa.
  • Projektno delo: karierni bus Projekt, s katerim boš pristopil naravnost v podjetje potencialnih delodajalcev, bo koordinirala Maja Đević, organizirali pa ga boste udeleženci sami. Super izziv, ki postane točka na tvojem CV-ju.
  • IT delavnice: Žan Lep ti bo pomagal nadvladati strah pred Excelom, z Matejo Bolčina pa boste ustvarili svojo spletno stran in se naučili uporabe WordPressa.

Usposabljanje je del projekta Nefiks zaposlitvene rešitve za mlade do 29. leta. Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Rok prijave je 1. 4. 2018.

Več informacij najdeš tukaj in tukaj.