Vabilo na delavnico za pridobitev znaka kakovosti v programu ESE

Zavod Movit vabi v ponedeljek, 10. junija 2019, na delavnico za pridobitev znaka kakovosti v programu ESE, ki jo pripravljajo z namenom omogočiti organizacijam, da podrobneje spoznajo program Evropska solidarnostna enota (ESE) ter da se kakovostno pripravijo na izpolnjevanje vloge za pridobitev znaka kakovosti.

Na delavnico posebej vabijo predstavnike javnih in zasebnih (lokalnih, nacionalnih, mednarodnih) subjektov (organizacij, zavodov, podjetij ali institucij), ki jih zanima več informacij o programu Evropska solidarnostna enota in pridobitev znaka kakovosti. Vabijo tudi predstavnike organizacij z obstoječo akreditacijo za prostovoljstvo, ki pa želijo v kratkem pridobiti znak kakovosti za pripravništva in delovna mesta. 

Delavnica je sestavljena iz  teoretičnega in praktičnega dela. Teoretični del obsega predstavitev programa in znaka kakovosti, praktični del pa delo po skupinah, kjer boste spoznavali novosti, spremembe in posebnosti programa ESE ter podrobno pregledali  vlogo za pridobitev znaka kakovosti. 

Po predhodni najavi organizirajo tolmačenje v slovenski znakovni jezik.

V okviru priprav na pridobitev znaka kakovosti priporočajo, da preučite osnovni dokument o programu Evropska solidarnostna enota – Vodnik po programu, ki je dostopen tukaj.

Prijave udeležencev sprejemajo preko elektronskega obrazca, in sicer do četrtka, 6. junija 2019. Prijavite se lahko tukaj.