Vabilo na predavanje: Pomen socialnih medijev pri predstavljanju zgodb in učinkov

Zavod MOVIT vabi na predavanje mednarodno priznanega strokovnjaka s področja strateškega komuniciranja Craiga Dwyerja o uporabi socialnih medijev kot učinkovitega orodja za doseganje in vplivanje na ciljno občinstvo z vidikov ozaveščanja sporočila, spodbujanja smiselnega angažmaja in tudi merjenja sporočilnega učinka. 

Predavanje organizirajo v sklopu letošnjih aktivnosti za razširjanje učinkov programa. Učinki mladinskega dela so namreč ključni rezultat truda, ki ga mladinske organizacije in posamezniki_ce vlagajo v svoje delo. In čeprav jih mladinske organizacije in drugi akterji vse bolj prepoznavamo, pa jih pogosto ne znamo predstaviti na način, ki bi prepričal tudi širšo javnost, ustrezna in strateško razvita komunikacija pa je ključna za širše prepoznavanje učinkov mladinskega dela. 

Predavanje je namenjeno organizacijam in drugim akterjem, ki želijo izboljšati komunikacijske strategije za predstavljanje učinkov mladinskega dela in s tem doseči večjo prepoznavnost svojega delovanja. 

Prijave sprejemajo do 2. 9. 2020 (Na predavanje se je bilo mogoče prijaviti tudi v sklopu prijavnice na dogodek “Prestavimo višje: na raziskavah osnovano mladinsko delo”. Če ste se prijavili že tam, se vam ni treba ponovno prijavljati.) 

Prijavnico lahko najdete tukaj 

Novico lahko preberete tukaj.