Vabilo na strokovno konferenco: Raba zaslonskih tehnologij med mladimi

Tretja strokovna konferenca Centra Šteker na temo rabe zaslonskih tehnologij med mladimi bo potekala v torek, 30. novembra 2021. Otroci in mladostniki predstavljajo najranljivejšo skupino, ki je še posebej dovzetna za razvoj prekomerne in škodljive rabe zaslonskih tehnologij, zato je zaželeno, da so strokovni delavci, ki delajo z mladimi, ustrezno opremljeni z znanjem s tega področja.

V  ta namen so skrbno izbrali predavanja strokovnjakov, ki aktivno delujejo v različnih smereh na tem področju: Janja Srebrnič (Center Šteker), Andreja Domajnko (Center Šteker), Andrej Naterer (Filozofska fakulteta UM), Robert Tekavec (Uprava kriminalistične Policije), Aljoša Bagola (kreativni direktor), Gašper Grobelšek (ZD Adolfa Drolca Maribor).

Program se bo pričel ob 9.00 in bo trajal do 13.30. Registracija udeležencev bo možna od 8. ure dalje. Prijave na konferenco so odprte do 26. 11. 2021 na povezavi, ki jo najdete tukaj.

Lokacija konference je amfiteater Filozofske fakultete Univerze v Mariboru. Zaradi nepredvidljivih razmer, vezanih na pandemijo covid-19, so pripravljeni tudi na spletno izvedbo, če pa bo število prijav bistveno presegalo dovoljeno kapaciteto amfiteatra, pa morda celo hibridno (v živo in preko spleta) različico. V vsakem primeru prosijo za prijavo, kjer lahko tudi označite, kakšen način udeležbe je za vas možen.

Več informacij ter program najdete tukaj.

Vir: Center Šteker