Vabilo v organizacijo “Kulturne informative”

Teden ljubiteljske kulture vabi na vseslovenski informativni predstavitveni dogodek “Kulturna informativa”, ki bo potekal od 20. 5. do 20. 6. 2021 preko spleta. Namenjen je predstavitvi posameznih društev ali ustvarjalcev in povezovanju mladih (ter tudi starejših), ki jih zanima posamezna dejavnost, povezana z ljubiteljsko ustvarjalnostjo.

Kulturna informativa je tako enkratna priložnost za širšo predstavitev vašega delovanja, saj bodo obiskovalci lahko na enem mestu dobili vse potrebne informacije iz prve roke ter osebno spoznali vas in vaše dosedanje delo, kot tudi vaše načrte za prihodnost.

Znotraj termina Kulturne informative lahko kot društvo svojo predstavitev pripravite enkrat, ali pa jo po želji organizirate tudi večkrat.

Glede na to, da bodo predstavitve potekale preko spleta v “živo”, je priporočljivo, da je na njih prisotnih čim več članov društva, ki lahko odgovarjajo na različna zastavljena vprašanja.

V okviru vaše predstavitve lahko predvajate tudi posnetke iz vaših koncertov, predstav ali gostovanj in jih tako delite z ostalimi zainteresiranimi.

Več informacij o dogodku lahko najdete tukaj.

Vir: Teden ljubiteljske kulture