Brezplačni usposabljanji Vodim, torej sem in Ustvari video!

Dve novi priložnosti za mlade do 30. rojstnega dne, ki še niso zaposleni, v okviru projekta Inkubator 4.0, ki ga izvaja Socialna akademija! Samo še do poletja!

  • Vodim, torej sem je 64-urno usposabljanje za menedžerje v neprofitnih organizacijah. Kako voditi tim? Kako izboljšati kakovost dela v nevladni organizaciji? Kako napisati razpis? Kako bolje komunicirati svoje delo? In še in še! Preživite 8 dni z izkušenimi vodji v nevladnih organizacijah! Pričetek 9. aprila. Več informacij najdete tukaj.
  • Ustvari video pa je 64-urno usposabljanje za komuniciranje preko vida. Posneti promo video o organizaciji, posneti dokumentarec o problematiki, s katero se ukvarjamo, naučili se bomo rokovanja z multimedijsko opremo ali začeli z vlogom na lastnem Youtube kanalu! Pričetek 20. Aprila. Več informacij najdete tukaj.

Usposabljanji sta interaktivni, pod vodstvom izkušenih trenerjev boste pridobili konkretne veščine in delali na praktičnih primerih!

Dogajali se bosta v Ljubljani, na Tržaški 132 na Viču.

Z vstopom v projekt udeleženci pridobijo tudi dostop do drugih priboljškov projekta Inkubator 4.0. Možnost opravljanja enomesečne prakse, bogata knjižnica, ostala brezplačna usposabljanja, svetovanje in mentorstvo.

Usposabljanja so za udeležence brezplačna, število mest pa je zaradi načina izvedbe delavnic omejeno.