Delavnica: Osnove razpisnih priložnosti v kulturi in kreativnih industrijah

Društvo Asociacija v sodelovanju s Centrom za kreativnost pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje vabi k udeležbi na delavnico Osnove razpisnih priložnosti v kulturi in kreativnih industrijah, ki bo potekala v četrtek, 12. 11. 2020, od 11.00 do 13.00.  

Na delavnici Osnove razpisnih priložnosti v kulturi in kreativnih industrijah. bodo predstavili običajno strukturo razpisov, pozivov in natečajev. Podrobneje si bodo pogledali razpise, ki jih razpisujejo nacionalne in lokalne javne institucije, vsekakor pa ne bodo pozabili tudi na mednarodne razpisne priložnosti. Posebno pozornost bodo namenili tudi razpisnim priložnostim med-sektorskega sodelovanja in povezovanja oziroma mreženja, ki je značilnost področja kulture in kreativnih industrij. Posvetili se bodo tudi temu, kaj je potrebno storiti, če ste na razpisu uspešni (organizacija dejavnosti, poročila itd.) in kakšne so možnosti v pritožbenih postopkih. 

Delavnica je primarno primerna za vse, ki ste na začetku svoje kulturniške ali kreativne poti in ki z razpisnimi priložnostmi za sofinanciranje nimate veliko izkušenj, ne glede na to ali na področju kulture in kreativnih industrij delujete kot posameznik ali znotraj nepridobitne ali pridobitne pravne oblike. 

Delavnica bo izvedena preko spleta. Na delavnico se lahko prijavite tako, da pošljete mail na marusa.golob@asociacija.si, najkasneje do 10. 11. 2020. 

Več informacij lahko najdete tukaj