Delavnica: Uspešno komuniciranje produktov, vizij in idej

Društvo Asociacija v sodelovanju s Centrom za kreativnost, pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, vabi na delavnico Uspešno komuniciranje produktov, vizij in idej. Delavnica bo v Ljubljani potekala v sredo, 10. 6. 2020, od 15.00 do 17.00 na Dalmatinovi 4.  

Ustvarjalke_ci v kulturi in kreativnih industrijah se pogosto srečujejo s tem, da morajo svoje ideje komunicirati potencialnim naročnikom oz. podjetjem in organizacijam. Pri tem se pogosto dogaja, da ustvarjalke_cu komunicirajo tisto kar sami mislijo, da želijo posredovati, v resnici pa bi morali komunicirati tisto kar od nas klient pričakuje. Tovrstno komuniciranje je učinkovito in uspešnejše. 

Predavateljica bo na delavnici predstavila korake učinkovitega komuniciranja, predstavila bo kaj zares pomeni uspešno komuniciranje, Kako reči ne, da še vedno pridete do odgovora JA ter zakaj je pomemben dober elevator speech in kako ga pripraviti. Delavnica bo usmerjena tudi v delo na konkretnih primerih. 

Število prijav na delavnico je omejeno na 18 oseb, potrebno pa se je tudi prijaviti, kar storite tako, da pošljete mail na marusa.golob@asociacija.si.   

Več informacij lahko najdete tukaj.