Simbioza vabi na All Digital Week

Začel se je teden digitalnih veščin, katere slogan letos je “Stay home and Learn online (Ostanite doma in se učite online)”.

Potekal bo med 23. in 29. 3. 2020.  

Zaradi pandemije smo bili tudi pri Simbiozi primorani odpovedati vse javne dogodke, delavnice, seminarje, katerih namen je bil ozaveščati  javnost o pomenu znanja digitalnih veščin in kompetenc, pomembnosti širjenja obvladovanja e-veščin in medijski pismenosti vseh generacij.  

Kot rešitev skupaj z njihovimi evropskimi partnerji pozivajo in vljudno vabijo, da se jim v prihajajočem tednu pridružite v kampanji in sicer tako, da se preko spleta naučite vsaj ene digitalne veščine.  

Mreža All Digital je na globalni ravni izbrala različne sezname in povezave, ki lahko služijo kot pomoč pri povečevanju znanja in zavedanja o številnih možnosti, ki jih prinaša varna uporaba medmrežja in drugih informacijsko komunikacijskih tehnologij. 

V Tednu digitalnih veščin pa bodo na Simbioza Facebook strani  objavljali video tutoriale s poučnimi vsebinami  ter druge relevantne vsebine in povezave. 

Več informacij lahko najdete tukaj.