Spletno usposabljanje za menedžerje v mladinskih organizacijah

MSS vabi na tradicionalno intenzivno 4-dnevno usposabljanje za menedžerje v mladinskih organizacijah, ki bo letos potekalo na spletu dva torka in dve soboti v marcu (9., 13., 16. in 20. marec). V vmesnem času bodo udeleženci opravili tudi nekaj dodatnih nalog v manjših skupinah ali v obliki individualnega dela.

Namen usposabljanja je usposobiti izkušene mladinske voditelje za odgovorno prevzemanje vodstvenih funkcij v mladinskih organizacijah. Usposabljanje za menedžerje je namenjeno tistim, ki opravljajo vodstvene vloge v mladinskih organizacijah ali se na to vlogo šele pripravljajo. Vodstvena vloga ne pomeni nujno ožjega vodstva v organizaciji, lahko gre tudi za vodenje lokalne enote ali druge delovne skupine.

Pogoji, ki jih morajo izpolnjevati udeleženci:

  • starost nad 18 let,
  • izkušnje z vodenjem skupin mladih in/ali izkušnje z vodenjem mladinskih projektov,
  • interes za opravljanje aktivne menedžerske vloge v lastni organizaciji ali na MSS,
  • zaželena je udeležba prijavitelja/-ice na kakšnem usposabljanju mladinskih voditeljev.

Na spletno usposabljanje za menedžerje v mladinskih organizacijah se prijavite z izpolnjeno elektronsko prijavnico, ki je dostopna tukaj. Prijavnico izpolnite najkasneje do nedelje, 14. februarja 2021. Za udeležbo na usposabljanju je potrebno plačati kotizacijo.

Usposabljanje za menedžerje bodo začeli v četrtek, 9. marca, zjutraj in zaključili v soboto, 20. marca 2021, v popoldanskih urah. 

Prijave so podaljšane do 22. 2. 2021.

Več informacij o usposabljanju je na voljo tukaj.

Vir: MSS