Sklop izobraževanja: Marketing za nevladne organizacije

Stičišče Središče vabi na sklop izobraževanj: Marketing za nevladne organizacije. Delavnice bodo izvajali v septembru in oktobru.  

Na prvi delavnici, ki je potekala v torek, 29. 9. 2020, so izvedeli nekaj o družbenih omrežjih na splošno, kaj je priporočljivo za manjše NVO organizacije in koliko omrežij je sploh možno učinkovito obvladovati. 

Druga delavnica, ki bo bolj posvečena Instagramu, bo potekala, 21. 10. 2020 ob 18.00 preko spletne aplikacije Zoom. Na delavnici boste lahko izvedeli: kako upravljati to družabno omrežje za vašo organizacijo, kako strateško načrtovati vsebino, kako je povezan s Facebookom in kaj ter na kakšen način je smiselno tam objavljati.  

Ta sklop so sestavili s predavateljico Mojco Lamovec, ki se z družbenimi omrežji ukvarja profesionalno, sama pa je dolgoletna trenerka v mladinskem delu. 

Več o delavnici lahko najdete tukaj 

Tretja delavnica, ki bo potekala v četrtek, 22. 10. 2020, nosi naslov “Storytelling”. Na delavnici boste lahko izvedeli kako povedati dobro zgodbo o svojem projektu ali organizaciji oziroma kako to konkretno storiti, da pritegne občinstvo.  

Pridružite se delavnici z Veroniko Jelen, ki vas bo skozi moderiran spletni proces vodila do vaše zgodbe. 

Več o delavnici lahko najdete tukaj 

Četrta delavnica, ki bo potekala v sredo, 28. 10. 2020, bo namenjena osnovam oglaševanja bna Googlu za začetnike. Na delavnici si bodo pogledali kako ustvariti račun Google Ads, kako ustvariti različne oglase ter kako uporabljati orodja, povezana z Google Analytics.  

Delavnica je namenjena začetnikom_cam.  

Več o delavnici lahko najdete tukaj