Usposabljanje o priložnostih za NVO v okviru programa Prostovoljci EU za humanitarno pomoč

Platforma SLOGA in Zavod Voluntariat vabita vse zainteresirane organizacije, ki delujejo na področju prostovoljstva in humanitarne pomoči, k udeležbi na usposabljanju finančnih možnostih certificiranja in sodelovanja v programu, ki bo organiziran v okviru evropskega projekta »More and better EU Aid Volunteers«.

Usposabljanje bo potekalo v četrtek, 27. 9. 2018, med 10.00 in 13.30 v prostorih platforme SLOGA, Metelkova 6, 1000 Ljubljana.

Namen projekta je ozaveščanje evropskih organizacij o evropskemu programu Prostovoljci EU za humanitarno pomoč (EUAV) ter podpora pri razvijanju njihovih kapacitet na področju prostovoljnega in humanitarnega delovanja in pobude EUAV.

Dogodek je namenjen vsem organizacijam, ki bi se želele pobliže seznaniti s pobudo EUAV ter razmišljajo o vstopu v postopek certificiranja organizacij pošiljateljic v okviru pobude Prostovoljci EU za humanitarno pomoč.

Za dodatne informacije pišite na marjan.huc@sloga-platform.org. Zaradi primerne postavitve mest v učilnici vas naprošajo, da jim svojo udeležbo potrdite na prej navedeni naslov.