Vabilo k vpisu v bazo mladinskih organizacij

Leto je naokrog in L’MIT vas ponovno vabi k vpisu ali posodabljanju informacij v bazi mladinskih organizacij, ki smo jo pred dvema letoma zasnovali v sodelovanju z Uradom za mladino MOL. V bazi so na enem mestu zbrane mladinske organizacije, organizacije za mlade in druge nevladne organizacije, ki v svojem delu izvajajo programe in projekte za mlade v Ljubljani.

Pri vpisu v bazi lahko sodelujete tako, da izpolnite elektronski obrazec, ki je dostopen na tej povezavi.

Prvi del obrazca se nanaša na splošne informacije o vaši organizaciji, drugi del obrazca pa je vezan na informacije o posameznih projektih, ki jih izvajate v okviru organizacije. V obrazcu lahko navedete informacije za največ pet različnih projektov. Če boste izbrali manj kot 5 projektov, preostala polja pustite prazna. Če bi želeli vnesti podatke za več kot pet projektov, izpolnite dva obrazca.

Baza deluje tako, da med drugim organizacije razvršča glede na kategorije (izobraževanje, delo, pomoč v stiski, šport in zdravje, kultura in umetnost, nastanitve in stanovanja, mladi in družba) v katere ste umestili projekte, zato vas prosimo, da pri izbiri kategorij izberete samo tiste, ki so za projekt najbolj relevantne. Na ta način bodo mladi hitreje našli področja, ki jih zanimajo.

Poleg projektov, ki jih financira Urad za mladino MOL, je zaželeno, da v obrazcu navedete tudi ostale projekte, ki jih izvajate in so namenjeni mladim.

Za vpis v bazo potrebujemo tudi logotip vaše organizacije v velikosti najmanj 600×400 px, ki ga pošljete na info.skuc@lmit.org.

Če so podatki o vaši organizaciji ostali nespremenjeni in še vedno izvajate projekte, ki so že vneseni v bazo, vas prosimo, da nas o tem obvestite preko elektronske pošte. V tem primeru bomo potrebovali le nove aktualne datume trajanja projektov.

Rok za izpolnitev obrazca je 3. 4. 2017!