Konferenca: “Dobro duševno zdravje zaposlenih – temelj dolgoročnega uspeha podjetij”

Izobraževalno raziskovalni inštitut Ljubljana vabi na zaključno strokovno konferenco z naslovom “Dobro duševno zdravje zaposlenih – temelj dolgoročnega uspeha podjetij”, ki bo potekala 9. 6. 2021, med 9.00 in 12.45, v spletni obliki.

Konferenca bo potekala v okviru projekta “Celovita psihosocialna podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (NAPREJ) – Zdravo in aktivno v prihodnost!”, ki ga sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Zaključna konferenca je namenjena predstavitvi rezultatov projekta, predstavljeni bodo izsledki nacionalne raziskave med delodajalci z namenom ugotavljanja morebitnih sprememb, potreb in ovir na področju duševnega zdravja zaposlenih in obvladovanja psihosocialnih dejavnikov tveganja, pri čemer se bodo dotaknili nacionalne politike na tem področju in predstavili primere dobrih praks v sodelujočih pilotskih podjetjih ter slišali prispevke drugih zanimivih sogovornic in sogovornikov.

Konferenca je namenjena delodajalcem, managerjem, kadrovskim delavcem, predstavnikom strokovne javnosti, pa tudi vsem ostalim, ki jih tema zanima in so tako ali drugače dejavni na tem področju.

Več o konferenci in prijavi najdete tukaj.

Vir: Izobraževalno raziskovalni inštitut Ljubljana