LAST MINUTE! Revolucionarni vikend v Bologni

Si star_a med 16 in 25 let? Si želiš spoznati mlade iz Poljske, Italije in Avstrije in se z njimi kreativno družiti ob hip-hopu, stripu, gledališču in videu? Ali pa si mladinski_a delavec_ka ali prostovoljec_ka in delaš z mladimi?

Focus, društvu za sonaraven razvoj išče prav takšne mlade za udeležbo na projektu “Moja revolucija”. Cilj projekta je zbrati razmišljujoče mlade, da bi na sproščen in kreativen način oblikovali evropski mladinski manifest, ki ga bodo nato novembra 2018 predali Evropskemu parlamentu.

Glavna tema naslednjega vikenda bo tako revolucija. Prvi dan bo posvečen spoznavanju in predstavitvi, drugi dan boste oblikovali zahteve in jih povezali z izbrano kreativno metodo (video, hip hop, strip in gledališče), medtem ko bomo zadnji dan v obliki svetovne kavarne debatirali o za mlade pomembnih temah. Popoldnevi in večeri pa bodo seveda namenjeni druženju in spoznavanju kotičkov, ki so zaznamovali revolucionarno zgodovino v Bologni.

Odhod je 8. junija zgodaj zjutraj, vrnete se pa 10. junija v večernih urah. Za prevoz, spanje in hrano je poskrbljeno – se pravi zate brezplačno.

Pohiti s prijavo in tvoje podatke pošlji na ziva@focus.si do srede, 6. junija 2018, do 12.00 in poslali ti bodo podroben program.

Vse informacije najdeš tukaj.